OM OSS

Vi står för kvalitet

Vi är en skola som erbjuder professionell frisörutbildning för alla. Samtliga anställda på Göteborgs Frisörskola är välutbildade och diplomerade frisörer med många års erfarenhet inom frisöryrket. Lärarna är ständigt uppdaterade med det senaste inom hårvärlden och med ledning av dessa professionella lärare håller Göteborgs Frisörskola en intensiv och effektiv utbildning på hög nivå.

Skolans mål är att ge eleverna en relevant grundutbildning i frisöryrket, med vikt på Klippteknik och Färgteknik. Vi börjar med undervisning på dockhuvuden och går sedan över till modeller.

Eleverna skall under hela utbildningen förberedas till senare salongsarbete. Lärarna på skolan värderar kontinuerligt vad som är den viktigaste kompetensen för eleverna att ha. Vi följer upp våra elever även efter avslutade studier.

På skolan och salongen jobbar vi med följande varumärtken:

• Maria Nila
  • Kevin Murphy